top of page

Teambegeleiding

'Als je snel wil gaan ga alleen, als je ver wil gaan ga dan samen.' Afrikaans gezegde

Wij geloven sterk dat betrokken medewerkers cruciaal zijn om succesvol te veranderen. En in het samenbrengen van de corporate heroes, de mannen en vrouwen die de trekker van de verandering willen zijn. De officiële titel of status van deze medewerkers doet er niet toe. De transformatie is 3.8x succesvoller (McKinsey, 2010) als deze invloedrijke corporate heroes betrokken worden. Wij hebben frisse ideeën hoe je dit kunt aanpakken en begeleiden deze teams met veel plezier.

Interim management

Als tijdelijke versterking nodig is, springen wij graag in. Bijvoorbeeld in rollen als: transitiemanager, verandermanager, adviseur organisatie ontwikkeling, groeicoach, HR consultant, talent manager of chief hapiness officer.  

 

Wat mag je verwachten?

  • De resultaten zijn altijd SMART vooraf benoemd, gebaseerd op een snelle doch grondige gezamenlijke analyse en een duidelijke investeringsafspraak vooraf;

  • Wij winnen snel het vertrouwen van medewerkers en passen ons makkelijk aan in wisselende werkomgevingen;

  • Wij zijn vindingrijk en gaan door waar anderen stoppen;

  • Wij houden een team op koers en bereiken doelen.

Lean GreenBelt | Prince2 | Agile/Scrum gecertificeerd

Opleiding tot professioneel coach bij Phoenix Opleidingen en ICM 

Personal coaching

Ben jij al klaar voor de toekomst? De wereld van werk verandert. We werken langer en hebben meerdere carrières. Hoe zorg jij ervoor dat je bij blijft? Wat is jouw plan B?

Je hebt een uitdagende baan, je bent succesvol, je week vliegt voorbij. Maar je hebt ook wel eens twijfels en dromen. Tijd om daar over na te denken is er bijna niet. Hoe heb jij impact en hoe blijf je authentiek? Maakt dit werk je gelukkig? Hoe maak je tijd voor je gezin, vrienden en ontspanning?

Sparren met ‘iemand van buitenaf‘ kan je ruimte geven om vrijuit te reflecteren op wat je doet, op besluiten die je neemt en op hoe je met mensen om je heen omgaat. 

We vertellen je niet hoe het moet, maar helpen je om impact te hebben en het verschil te kunnen maken. Uit het hoofd en in contact met je intuïtie. Vertragen om vervolgens te versnellen.  

In onze coachgesprekken laten we je ervaren wat dit je kan opleveren. 

Specialiteiten: persoonlijk leiderschap, change agents, ouders met ambitie, vrouwelijk leiderschap, werkgeluk

Management consulting

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst in een wereld die in beweging blijft?

 

Hoe ziet de toekomst van werk eruit en wat is de impact voor jouw organisatie? 

 

Hoe zorg je er voor dat jouw organisatie flexibel wordt, zodat je in een snel veranderende wereld continue blijft mee-veranderen? 

Wij geloven dat betrokken medewerkers hierbij cruciaal zijn. Transforming business by engaging people. Als adviseur werken we de gewenste beweging samen met je uit. 

Vrijblijvend kennismaken doen we graag. Dan kun je onze werkwijze direct ervaren. 

bottom of page