top of page

Mariëlle heeft Corporate Heroes opgericht vanuit de overtuiging dat de mens-kant bij veranderen nog te weinig structurele aandacht krijgt in veel organisaties. Haar passie is om echte, blijvende verandering op de werkvloer teweeg te brengen samen met de Corporate Heroes in organisaties. Mannen en vrouwen die het verschil willen maken als leidinggevende, als change agent, als medewerker.

 

Mariëlle heeft een master in Bedrijfseconomie. Ze is opgeleid tot coach bij ICM en Phoenix Opleidingen. Zij heeft 15 jaar ervaring bij een grote corporate in verschillende rollen als manager, coach, consultant en adviseur. Het begeleiden van mensen bij verandering loopt als een rode draad door haar carrière. Haar specialisatie is het verbinden van haar resultaatgerichte, analytische kant met haar mensgerichtheid.

Mariëlle wil doorgronden hoe het zit, luistert, stelt scherpe vragen en komt met nieuwe en verrassende ideeën. Het verbinden van dingen die er zijn en beter maken. Ze vindt het leuk om groepen mensen in beweging te krijgen door middel van creatieve werkvormen, anders dan anders. Ze brengt rust en overzicht in chaos. En krijgt veel energie van het opdoen van nieuwe ervaringen, het werken in diverse team en continue blijven leren en ontwikkelen. 

De manier waarop ze leeft en leidt: 

"If one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life which he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours." - Amerikaanse filosoof H.D. Thoreau (1817 – 1862)

Mariëlle van Lankeren Matthes

Founder | change consultant | coach

04A6110D-F1E7-4CB2-B5EF-744FAED59D41.jpeg
bottom of page